60 minuten
2 personen

Heb je gekozen voor een echte feestklassieker met varkenshaasje? Dan ben je hier aan het juiste adres voor de bereidingswijze. We gaan samen aan de slag.

Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
±600 g
Ovengroenteschotel
1 schotel
Aardappelgratin
±500 g
Apero
Smakelijke feesten! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voorgerecht
Schuif daarna de voetjes onder tafel, want het voorgerecht komt eraan. Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Hoofdgerecht
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven!
Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin schuif je 25 min. in de oven van 150°C. Klaar!
Serveertip
Wens je jouw aardappelgratin met een lekker gegratineerd korstje? Zet het schoteltje nog 3 minuten onder de grill. Ondertussen dresseer je het vlees en de groenten al op de borden. Opscheppen maar!
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Melk

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/SCHAAL
Visgratin

zalm, kabeljauwfilet, grijze garnalen, prei, wortel, champignon, kaas, room, witte wijn

Gluten (tarwe), Vis, Melk, Schaaldieren, Selderij

Visgratin

zalm, kabeljauwfilet, grijze garnalen, prei, worte...

/stuk

Gebakken varkenshaasje in archiducsaus

Gluten (tarwe), Melk, Selderij, Mosterd

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/SCHAAL

/schaal

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/SCHAAL

/schaal