boerenworst

Onze droge worst maken we volgens een authentiek familierecept. We selecteren het beste varkensvlees en onze kruiden zeer zorgvuldig. Om een constante kwaliteit te garanderen, rijpen ze in onze productiecentrale in hoogtechnologische klimaatkamers. Zo produceren we vandaag de authentieke droge boerenworst met de "smaak van toen"-garantie.

Hoe bewaren?

Laat ze na jouw aankoop gerust nog enkele dagen langer rijpen voor het gewenste resultaat. Liefst op een donkere, droge plek. In de koelkast vinden ze het niet fijn, want daar is de lucht te vochtig. Je kunt de droge worstjes ophangen aan een touwtje of vleeshaak, maar je kunt ze ook in een broodmandje bewaren met handdoek erover. Onthou vooral dat je een droge worst nooit ofte nimmer in de zon legt.
 

Hoe serveren?

In schijfjes als aperitief, bij de boterham, als snack, in een soepje ... een droge worst smaakt altijd. Hou de worstjes nog even onder koud water. Zo is het velletje makkelijker te verwijderen en handiger te eten.