Feestdiner met varkenshaasje
60 minuten
2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
±600 g
Ovengroenteschotel
1 schotel
Aardappelgratin
±500 g
Apero
Smakelijke feesten! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voorgerecht
Schuif daarna de voetjes onder tafel, want het voorgerecht komt eraan. Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Hoofdgerecht
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven!
Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin schuif je 25 min. in de oven van 150°C. Klaar!
Serveertip
Wens je jouw aardappelgratin met een lekker gegratineerd korstje? Zet het schoteltje nog 3 minuten onder de grill. Ondertussen dresseer je het vlees en de groenten al op de borden. Opscheppen maar!
Producten