2 personen
Ingrediënten
Bruschetta's
6 stuks
Gebakken aprio's
8 stuks
Gebakken kalkoenfilet in archiducsaus
±600 g
Ovengroenteschotel
1 stuk
Aardappelgratin
±500 g
Aperitief
Start jouw date met een gezellig aperitiefje en heerlijke hapjes. Schuif de gebakken aprio's 15 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C. Schuif er na 9 min. ook de bruschetta's bij.
Hoofdgerecht
Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht, verlaag je de oven tot 150 °C. Zet het schaaltje met gebakken kalkoenfilet in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens samen met het vlees ook 25 min. in de oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin mag 25 min. mee in de voorverwarmde oven. Zet daarna nog 3 min. onder de grillstand voor een perfect gegratineerd korstje. Daarna ben jij klaar om romantisch te genieten!
Producten
Bruschetta

tomaat, mozzarella

Gluten (tarwe), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Bruschetta

tomaat, mozzarella

  • Provençaals en mozzarella
  • 6 ST/SCHAAL

/schaal

Gebakken aprio

Geen allergenen

  • 1 PAKKEN/SCHAAL

/schaal

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/SCHAAL

/schaal