Feestdiner met teppanyaki
4 personen
Ingrediënten
Bruschetta's
12 stuks
Gebakken aprio's
8 stuks
Miniscampigratins diabolique
4 stuks
Teppanyaki-vlees-visschotel
2 stuks
Schotel met grillgroenten en gemarineerde krielaardappelen in de schil
2 stuks
Apero
Start je feest met een lekkere apero met hapjes. Schuif de aprio’s 15 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C. Zet na 9 min. de bruschetta’s er nog voor de overige tijd bij.
Voorgerecht
Wanneer het bijna tijd is voor de volgende gang, schuif je de miniscampigratins diabolique 5 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Hoofdgerecht
Zet daarna de teppanyakischotels op tafel samen met de krielaardappelen en grillgroenten. Daarna vullen de gasten de grillplaat en hun bord naar wens.
Bak gerust de scampi’s in combinatie met de krielaardappelen. Heb je de krielaardappelen liever wat krokanter? Verwarm ze 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Bak de zalm met wat ajuin en paprika van de schotel met grillgroenten.
Combineer daarna stukjes vlees naar keuze met de overige grillgroenten.
Serveertip
Dit feestmenu is heel geschikt voor een groter gezelschap. De schotels zijn per 2 personen samengesteld. Verdeel ze makkelijk over de tafel om met je buur of overbuur te delen.
Producten